Geboorteconcepten

geboortekaartjes & doopsuiker

Bij Pitou kan je ook terecht voor het ontwerp of de uitwerking van al je geboortedrukwerk. Van geboortekaartjes en enveloppen tot stickertjes, snoepwikkels of babyborrel-kaartjes.

De keuze is aan jou : je kan je laten inspireren door onze bestaande collecties, of we kunnen samen aan het werk voor een op maat gemaakt design.

Ook voor geboortegeschenkjes of doopsuiker helpen we je graag verder. In onze doopsuikerhoek kan je alvast inspiratie opdoen en bespreken we graag alle mogelijkheden.

Zelf vullen en afwerken, of geef je dit liever uit handen? Alles kan! Contacteer ons om een afspraak te maken, of kom langs in de winkel.

DSC_0442
DSC_0458
WhatsApp Image 2019-04-17 at 16.57.21 (2)
MG_hoge doosjes
MG_pillow
stokdoosje_web-04_1
IMG_6699
DSC_0234
DSC_0411

een geboortekaartje op maat, hoe werkt dat?

1.
concept

Heb je al een concreet idee van hoe het kaartje eruit moet zien? Super! Of net helemaal niet? Ook geen probleem!

Samen gaan we op zoek naar het ideale kaartje.

2.
doopsuiker

Samen met het geboortekaartje kan je ook je extra elementen voor bij de doopsuiker laten ontwerpen : van stickertjes tot babyborrelkaartjes.

3.
offerte

We zetten alle prijzen even op een rijtje op een offerte. Zo heb je een compleet overzicht van alle kosten.

4.
proefdruk

Na de goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag met het ontwerp. Dit ontvang je digitaal tot het kaartje volledig naar jullie zin is. Daarna volgt er een papieren proefdruk.

5.
Geboorte

Wanneer jullie kindje geboren is, smsen jullie de laatste info door (geboortedatum, gewicht, lengte en eventueel het uur).

6.
Levering

Binnen de 24 uur sturen we je een sms dat de kaartjes klaar zijn voor afhaling, levering in het ziekenhuis of verzending. De factuur geven we dan mee en sturen we ook nog eens per mail.

onze geboorteblog