fbpx
GEBOORTECONCEPTEN
VAN GEBOORTEKAARTJE TOT BEDANKJES EN DOOPSUIKER
Previous
Next

Woohoow, jullie verwachten een kindje!

Zo’n speciaal moment vraagt natuurlijk om een prachtig geboortekaartje en bijpassende doopsuiker of bedankjes. Samen werken we graag een concept uit dat 100% bij jullie en jullie kindje zal passen.

De doopsuiker of bedankjes kunnen volledig door ons afgewerkt worden, maar als je graag zelf creatief aan de slag gaat, kan je ook alles los bestellen en zelf afwerken. We denken graag met je mee. Ons assortiment vind je alvast op deze pagina, en uiteraard ben je steeds welkom in onze gezellige doopsuikerhoek om alles te bespreken.

Maak je graag een afspraak om samen jullie ideetjes te bespreken?
Boek dan nu je afspraak online.

Een geboortekaartje op maat, hoe werkt dat?

1. Concept

Heb je al een concreet idee van hoe het kaartje eruit moet zien? Super! Of net helemaal niet? Ook geen probleem!

Samen gaan we op zoek naar het ideale kaartje.

2. doopsuiker

Samen met het geboortekaartje kan je ook je extra elementen voor bij de doopsuiker laten ontwerpen : van stickertjes tot babyborrelkaartjes.

3. offerte

We zetten alle prijzen even op een rijtje op een offerte. Zo heb je een compleet overzicht van alle kosten.

4. proefdruk

Na de goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag met het ontwerp. Dit ontvang je digitaal tot het kaartje volledig naar jullie zin is. Daarna volgt er een papieren proefdruk.

5. Geboorte

Wanneer jullie kindje geboren is, smsen jullie de laatste info door (geboortedatum, gewicht, lengte en eventueel het uur).

6. Levering

Binnen de 24 uur sturen we je een sms dat de kaartjes klaar zijn voor afhaling, levering in het ziekenhuis of verzending. De factuur geven we dan mee en sturen we ook nog eens per mail.

Onze geboorteblog

Welkom Sietse

Op 13 mei 2020 werd Sietse geboren. Illustratrice Lore Evens zorgde voor de prachtige tekening van het geboortekaartje, net zoals

Lees verder »

Welkom Diego

Diego werd geboren op 14 maart 2020 en ik mocht voor mama Bettina en papa Ivan het geboortekaartje uitwerken. Samen

Lees verder »