fbpx

Ballondecoratie 2.0

Ballondecoratie 2.0

Ballondecoraties zijn dé trend om mijlpaalmomenten nog mooier en memorabeler te maken. Van sober en stijlvol tot een adembenemende ballonnen creatie met een explosie van kleur bieden ballonnen oneindig veel mogelijkheden. Alleen is je budget of jouw tijd om alles te regelen misschien niet even onbegrensd.  Daarom bedachten wij een manier om jullie te helpen alle mijlpalen maximaal te vieren met bijzondere ballondecoraties, groot en klein.

Grote ballonhelden voor kleine bengels

Voor de kleinste feestvarkentjes heb je echt niet veel ballonnen nodig om hen te laten gibberen van plezier. Een folieballon van hun held of in cijfervorm vinden ze al helemaal het einde. Mag het toch net iets meer zijn? Dan geeft onze ballonnentros de kamer/locatie meteen een feestelijke en kleurrijke toets. In onze webshop kan je kiezen uit allerlei soorten ballonstaanders en -trossen. Je kan ze krijgen in combinatie met of zonder folieballonnen, als tafeldecoratie of versiering van grond tot plafond.

Previous
Next

ballonnen deco-to-go

Een feest voorbereiden vergt veel tijd. Tijd die je vaak al tekort komt zonder festiviteiten in het vooruitzicht. Om het jullie wat makkelijker te maken, kan je online een ballonnen deco reserveren. Lekker makkelijk!

 

Onze webshop barst van de ballonnen. Van een ballonpilaar, ballonslingers, luxueuze orbz-ballonen tot afzonderlijke (folie)ballonnen. Je kan jouw ballonnen versiering dus gewoon bestellen vanuit je luie zetel (of stiekem vanachter je bureau) en reserveren voor afhaling in onze winkel. In je winkelmandje selecteer je het gewenste afhaalmoment. 

Et voilà, wij doen de rest. Maximale pret met een minimum aan inspanning.

last minute ballonnenmagie

Kom jij er op het laatste moment achter dat je de feestversiering knal vergeten bent? Dat hoeft de feestvreugde echt niet te bederven. Want wist jij al dat je ons telefonisch kan contacteren (011 45 10 32) om de mogelijkheden van het moment te checken? Afhankelijk van de drukte kunnen we je ballonnen decoratie à la minute maken.

van bescheiden feest naar topfestijn

Ook jouw wildste ballondroom kunnen we waarmaken via bestellingen op maat. Zoals een bombastische ballonnen creatie voor een bom van een feest. Dan denken wij onder andere aan een superdeluxe, organische ballondecoratie. 

 

Organisch in combinatie met ballonnen, dat klinkt misschien een beetje gek. Eigenlijk betekent dit gewoon dat er gebruik gemaakt wordt van ballonnen met verschillende maten en dat het geheel juist niet de perfectie nastreeft maar een nabootsing is van natuurlijke vormen en lijnen. Ze noemen dit organisch omdat het in contrast staat met de symmetrie die vroeger vereist was in ballonslingers of een ballonnenboog. Deze creaties kunnen we gigantisch groot of in bescheiden formaat maken, aan jou de keuze. Wij creëren magie met ballonnen helemaal op jouw maat.

Previous
Next

blaas ze omver met een ballonnencreatie

Weet jij al met welke ballondecoratie jij jouw mijlpaalmoment een wauw-factor wil geven, maar heb je nog wat vragen? Contacteer ons via info@pitou-kado.be of spring even binnen in onze shop. We helpen je graag met het uitwerken van je idee.