fbpx

Welkom Diego

Welkom Diego

Diego werd geboren op 14 maart 2020 en ik mocht voor mama Bettina en papa Ivan het geboortekaartje uitwerken.
Samen kozen ze voor één van de gevestigde waardes binnen de collectie van Buromac. Dit klassieke kaartje draait al langere tijd mee in de collectie, maar blijft nog steeds erg populair. Zou het door het schattige beertje komen?

Het kaartje van Diego is er eentje dat ik niet snel zal vergeten. Hoewel dit geen eigen creatie was, heeft dit toch een diepe indruk op mij nagelaten, en wel hierom :

Diego werd geboren in het Sint Franciscusziekenhuis in Heusden, vlak aan de start van de uitbraak van het Corona-virus. Enkele dagen voor zijn geboorte werd er beslist dat er in het ziekenhuis geen enkel bezoek meer binnen mocht. Mama en papa hebben de eerste dagen en weken dus ook geen kraambezoek mogen hebben, wat volgens mij wel echt een speciale ervaring moet zijn geweest. Ik moet eerlijk zeggen dat dit mij toen écht heeft geraakt, want een paar weken voordien lag ik er zelf nog, mijn mijn dochtertje in mijn armen. Ik kan mij maar moeilijk inbeelden dat mijn ouders, schoonouders, meter en peter toen niet zouden mogen langskomen…

Met een klein hartje heb ik die dag de geboortekaartjes afgeleverd aan de balie van het ziekenhuis. Tot zover mocht ik nog komen… Ik heb papa Ivan laten weten dat hij zijn kaartjes daar kon oppikken. Een paar dagen later stuurde hij mij een sms’je om te zeggen dat ze echt supertevreden waren met het resultaat. Ik ben echt blij dat ik hiermee, in deze moeilijke periode, heb kunnen zorgen voor een lach op hun gezicht.

Geef een antwoord