geschenken

In het uitgebreide assortiment geschenken vind je gegarandeerd iets leuks, voor elke gelegenheid, voor jong en oud.

Denk ook zeker eens aan één van de gepersonaliseerde geschenken : rompertjes of slabbetjes met de naam van de baby, canvasdoeken bedrukt met je eigen foto, t-shirts met een tekst of foto naar keuze, ... Alles kan!

Rompertjes of slabbetjes

Als je op babybezoek moet, is het altijd leuk om een persoonlijk cadeautje te kunnen geven. Een rompertje met een tekening en/of naam naar keuze springt er zeker tussenuit. Bij Pitou wordt je cadeautje in eigen huis gemaakt, waardoor het al op 2-3 werkdagen klaar is!

bedrukte rompertjes en slabbetjes
canvasdoeken

Canvasdoeken

Een mooie foto op canvas is een onvergetelijk geschenk! We hebben 3 standaard afmetingen steeds op voorraad, waardoor je canvas al binnen 2-3 werkdagen afgehaald kan worden. Andere afmetingen zijn steeds op bestelling verkrijgbaar. Benieuwd naar de prijzen? Neem even contact op via info@pitou-kado.beTip: Doordat we onze eigen grafische afdeling hebben (onder de naam Visual Boost) profiteer je van leuke kortingen op canvasdoeken als je het geboortekaartje bij ons laat ontwerpen. Ook voor andere grafische opdrachten zoals huwelijksuitnodigingen, communiekaartjes, ... kan je bij hun terecht. Voor meer info : neem contact op via info@visualboost.be

Geschenkjes

Nog snel op zoek naar een geschenkje? De foto's hieronder geven je een idee van wat je zoal bij Pitou kan vinden. Spring zeker even binnen om de ruime keuze te zien.


geschenken assortiment