fbpx
GEBOORTECONCEPTEN
VAN GEBOORTEKAARTJE TOT BEDANKJES EN DOOPSUIKER

Woohoow, jullie verwachten een kindje!

Zo’n speciaal moment vraagt natuurlijk om een prachtig geboortekaartje en bijpassende doopsuiker of bedankjes. Samen werken we graag een concept uit dat 100% bij jullie en jullie kindje zal passen.

De doopsuiker of bedankjes kunnen volledig door mij afgewerkt worden, maar als je graag zelf creatief aan de slag gaat, kan je ook alles los bestellen en zelf afwerken. Ik denk graag met je mee. Qua levertijd voor de doopsuikerspulletjes hou je best rekening met +/- 4 weken levertijd.

Maak je graag een afspraak om samen jullie ideetjes te bespreken?
Boek dan nu je afspraak online.

Geboortekaartjes

Voor geboortekaartjes heb je de keuze uit de standaard collecties van Buromac of een ontwerp op maat. Hieronder vind je wat ontwerpen die ik al mocht uitwerken.

Zowel voor het ontwerp van een geboortekaartje op maat als een standaardkaart met bijpassende doopsuiker ontvang ik je graag op afspraak in onze toffe doopsuikerhoek. Zo kunnen we samen alles bekijken en werk ik een offerte voor jullie uit.

Een kaartje op maat, hoe werkt dat?

Voorbereiding

Voor een geboortekaartje op maat bespreken we tijdens onze afspraak wat jullie graag zouden willen. Heb je al een concreet idee van hoe het kaartje eruit moet zien? Super! Of net helemaal niet? Ook geen probleem! Samen gaan we op zoek naar het ideale kaartje.

Wil je je wat voorbereiden op onze afspraak? Zoek dan al even wat voorbeelden van kaartjes die je mooi vindt en breng deze mee. Denk misschien ook al even na hoeveel kaartjes je nodig hebt, of je liefst een enkel of dubbel kaartje wil, enzovoort.

Je afspraak maken kan gewoon online :

afspraak

Tijdens onze afspraak toon ik jullie alle mogelijkheden : van formaten en papiersoorten tot verschillende stijlen en kleuren. Als je al een idee hebt welke doopsuiker je graag wil combineren, bekijken we dit ook. Heb je hier nog geen idee van? Geen probleem! Vaak volgt er een tweede afspraak wanneer het ontwerp van jullie geboortekaartje helemaal klaar is. Zo kunnen we de keuze van doopsuiker nóg beter op het kaartje afstemmen.

Ontwerp en proefdruk

Na onze afspraak reken ik alles voor jullie uit en bezorg ik je een offerte via mail. Vol spanning wacht ik dan op jullie goedkeuring en daarna ga ik aan de slag met het ontwerp. Vaak werk ik een aantal verschillende variaties van een ontwerp uit, waaruit je kan kiezen, aanpassingen kan laten doorvoeren, tot het digitale voorbeeldje volledig naar je zin is. Daarna volgt er steeds een proefdruk op papier.

Drukken

Na goedkeuring van de proefdruk zorg ik ervoor dat alles klaar staat voor het grote moment. Wanneer jullie kindje geboren is, bezorgen jullie mij de laatste geboortegegevens (datum, gewicht, lengte en eventueel uur) en dan liggen jullie kaartjes binnen de 24u klaar (ja, ook op zon- en feestdagen of tijdens verlofperiodes!). Deze kunnen dan afgehaald worden of we spreken af dat ik ze in het ziekenhuis lever.

doopsuiker

De mogelijkheden voor doopsuiker zijn tegenwoordig eindeloos! Zo ook ons aanbod.

Had je iets in gedachten dat je niet op onze webshop terugvindt? Stuur ons een mailtje en ik kijk met plezier wat ik voor je kan doen.

Onze geboorteblog

Ballondecoratie 2.0

Ballondecoraties zijn dé trend om mijlpaalmomenten nog mooier en memorabeler te maken. Van sober en stijlvol tot een adembenemende ballonnen

Lees verder »