fbpx

Het leven is alleen een feestje
als je het elke dag
een beetje viert.

Ballonnen voor elke gelegenheid

Bij Pitou kan je terecht voor alle ballonnen, versiering en ballondecoraties. Van ballonpilaren en -bogen tot decoratie van feestzalen en winkels, elk feestje wordt gegarandeerd een succes : verjaardagsfeestjes, huwelijken, babyborrels, communies en lentefeesten, openingsrecepties, opendeurdagen, … Voor elk feestje de mooiste decoratie!

Eerder op zoek naar ballonnen om je cadeautje op een leuke manier te presenteren? Wij maken gevulde ballonnen terwijl je wacht! Vullen met centjes of een cadeautje uit de winkel? Alles kan!

Ballonnen kunnen ONLINE BESTELD worden voor AFHALING in onze winkel, en dit tot 3 werkdagen op voorhand.
Kies in je winkelmandje de gewenste afhaaldatum en -tijdstip. Wij zorgen ervoor dat je bestelling klaar staat.
Heb je je ballonnen sneller nodig? Neem dan even contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Voor LEVERINGEN vragen we om steeds ruim op voorhand met ons contact op te nemen.
Zo kunnen we meteen onze beschikbaarheid nakijken en de correcte leveringskost meedelen.

communie 2021

Bezig met de planning en organisatie van je communie- of lentefeest?
Download dan zeker onze brochure en laat je inspireren.

veelgestelde vragen over ballonnen

De zweeftijd van heliumballonnen is afhankelijk van heel wat factoren: temperatuur, luchtvochtigheid, tocht, enz. Doorgaans kan je uitgaan van onderstaande zweeftijden :

Latexballon 30 cm : 1 – 2 dagen
Latexballon 40 cm : 3 – 4 dagen

Folieballon 40 cm : 1 – 2 weken
Folieballon 80 cm : 2 – 3 weken

Sorry, hier gaan we helaas niet op in. Wij werken enkel met onze eigen ballonnen om zo onze gekende kwaliteit en service te kunnen bieden.

Als je elders je ballonnen koopt, denk dan op voorhand even na over het opblazen ervan. Vaak kom je duurder uit wanneer je alles zelf koopt dan wanneer je bij ons alles kant-en-klaar afneemt.

Hou er ook rekening mee dat onze ballonnen steeds behandeld zijn met een speciale ballongel om ze langer te doen zweven. Hierdoor hebben onze standaard latexballonnen een zweeftijd van 1 – 2 dagen. Blaas je je ballonnen zelf op en gebruik je deze gel niet of verkeerd (te veel, te weinig, …) , dan zullen je ballonnen slechts 6 tot 8 uur zweven.

Dat mag, maar is niet altijd verplicht. Alles hangt af van het type decoratie dat je wil. Vele decoraties, zoals onze folieballonnen of ballontrosjes kunnen we klaarmaken terwijl je wacht.

Speciale of grote decoraties zoals ballonpilaren, -bogen of maatwerk vragen we wel steeds om op voorhand door te geven. Dat maakt het voor ons heel wat makkelijker om alles tijdig te voorzien en klaar te zetten voor het moment van afhaling.

Bestellingen dienen steeds 2 – 3 dagen op voorhand geplaatst te zijn.

Ja en nee.
We krijgen vaak de vraag om geld in heliumballonnen te verwerken. Dit kan niet owv de gel die we gebruiken om de ballon langer te doen zweven.

We hebben echter wel een aantal decoraties ontwikkeld, die niet zweven, waar we geld in kunnen verwerken. Zo is er bijvoorbeeld onze cadeauballon of bij een heliumstaander kunnen we het geld steeds verwerken in de voet van de decoratie.