Ballonnen & feestartikelen

Balloncreaties & decoratie

voor elke gelegenheid

ballonnen

Bij Pitou kan je terecht voor alle ballonnen, versiering en ballondecoraties. Van ballonpilaren en -bogen tot decoratie van feestzalen en winkels, elk feestje wordt gegarandeerd een succes : verjaardagsfeestjes, huwelijken, babyborrels, communies en lentefeesten, openingsrecepties, opendeurdagen, ... Voor elk feestje de mooiste decoratie!

Eerder op zoek naar ballonnen om je cadeautje op een leuke manier te presenteren? Wij maken gevulde ballonnen terwijl je wacht! Vullen met centjes of een cadeautje uit de winkel? Alles kan!

Voor meer info of bestellingen, neem gerust contact met ons op (011 45 10 32 of info@pitou-kado.be) of breng een bezoekje aan onze winkel.

Ballonnen leveren?

Ook dat kan! Bel of mail ons voor een afspraak.
011 45 10 32 of info@pitou-kado.be

Ballonbogen

ballonnenboog

Ballonbogen zijn de perfecte aandachtstrekker. Ideaal voor de opening van een nieuwe zaak, bij opendeurdagen of bij een groot feest aan de inkom van de feestzaal.

Pilaren

Ook ballonpilaren zijn een goed idee als decoratie aan de inkom van een feestzaal of aan een winkel bij opendeurdagen of een opening. Combineer ze in verschillende hoogtes en maak zo een mooie indruk bij het binnengaan.

Staanders

Een ballonstaander kan voor elke gelegenheid : verjaardag, huwelijk, geboorte, huwelijksverjaardag, communie of lentefeest, ... Werk ze af met je favoriete kleur en krijg zo het effect dat je zoekt. Staanders zijn leuk als zaaldecoratie, maar ook om cadeau te geven.

Tafeldecoratie

Tafeldecoratie

Om je tafel leuk aan te kleden zijn ballonnen ook altijd leuk. We kunnen ze combineren als trosjes of leuke fantasiestukjes creƫeren.

Cadeauballonnen

stufferballonnen

Met cadeauballonnen kan je je geschenkje op een toffe manier 'inpakken'. Centjes geven of een ander cadeautje? Wij zorgen voor een leuke verpakking met ballonnen.

Specials

speciale balloncreaties

Ben je op zoek naar een speciale balloncreatie? Toon ons je idee en wij helpen je verder.

Hieronder vind je per gelegenheid een aantal foto's ter inspiratie voor versiering en ballonnen.

Vrijgezellenfeestje
Gender Reveal & babyborrel
Huwelijk
Communie- & lentefeest