fbpx

Veni vini Valentini

Veni vini Valentini

De eerste maand van 2021 zit er alweer op. Helaas kunnen we (nog) niet hetzelfde zeggen van de pittige pandemie. Heb jij ondanks een lockdown en een jaar met een handjevol knuffelcontacten jouw partner nog niet bij het grof vuil gezet? Top! Dan heb je alvast één van de zwaarste relatietesten met glans doorstaan. What’s next? Valentijn. Een uitdaging die elk jaar weer terugkeert in februari. Want wat kan je in hemelsnaam nog kopen voor elkaar? Geen paniek, Pitou Kado helpt je deze valentijn zonder kleerscheuren door te komen.

Cadeau kopen doe je zo.

De zoektocht naar het perfecte geschenk kan je heel wat stress bezorgen. Zeker voor koppels die al jarenlang samen zijn, is het niet meer zo eenvoudig om origineel uit de hoek te komen. Maar dat wil niet zeggen dat je het niet kan proberen. Wij hebben natuurlijk makkelijk praten met een winkel bomvol cadeauartikelen. Daarom besloten we jullie te helpen en schreven we deze valentijnsblog met inspiratie ideeën. We stelden een lijstje op met cadeaus. Elk cadeau werd gelinkt aan telkens 3 persoonskenmerken. Voldoet jouw wederhelft aan 2 of meer kenmerken, dan heb je alvast een cadeautip te pakken.

VOORBEELD 1
Jouw partner :

  • heeft humor
  • is een deco lover
  • is een plant killer

Onze tip: een set minimalistische vaasjes met een personal touch. Ik hoor je al denken: “Is dat nu wel zo’n goed idee? Elke plant is ten dode opgeschreven zodra mijn lief ervoor moet zorgen.”
Daarom voeg je de persoonlijke toets toe. Vul één vaasje met m&m’s en het andere met een briefje waar je een leuke boodschap op geschreven hebt. In een handomdraai heb je een origineel en heel persoonlijk valentijnsgeschenk. De schattige vaasjes passen o.a. perfect op een bureau. Het thuiswerken geeft je bovendien de kans het briefje regelmatig eens te wisselen.

VOORBEELD 2
Jouw partner:

  • is een shopaholic
  • houdt van romantische films en spiritualiteit

Valt jouw geliefde onder deze categorie? Dan kan je weleens punten scoren met een set juwelen. Ook hier is de sleutel tot succes het toevoegen van een persoonlijke toets. Dat kan door er een sterrenbeeld en/of maanteken in te laten graveren. Of je gaat voor een juweel waar al een boodschap in verwerkt werd. Zoals een armband met de romantische quote “I love you to the moon and back”.

VOORBEELD 3
Jouw partner :

  • is een natuurliefhebber
  • is een creatieve geest
  • is een Bourgondiër

Creatievelingen werken graag met hun handen. Deze eigenschap kan je daarom makkelijk linken aan de liefde voor de natuur. Hoe? Door iets te geven om te planten. Waarbij de handen dus letterlijk uit de mouwen gestoken moeten worden. Zoals zaadjes voor een bijen- en vlindermix en een blikje liefde met een groeitablet erin. De Leuke boodschap op de verpakking maakt dit geschenkje helemaal af!

VOORBEELD 4
Jouw partner :

  • is een dromer
  • houdt van felle kleuren en van bloemen

Een dromer loopt nogal eens met het hoofd in de wolken. Dat doet ons dan weer dromen over een vlucht met een heteluchtballon. Daarom niet letterlijk. Een Flowerbox afgewerkt met een ballonnendeco is ook al goed. Wedden dat je partner dit té gek zal vinden?

Wat als je partner valentijn maar niks vindt?

Is je partner absoluut geen fan van Valentijn maar jij stiekem wel? Ga dan voor een cadeau met een knipoog. In onze webshop vind je enkele truien met een quote die hier perfect voor zijn.

Geef een trui met FOERT of F*CK DEES erop. Zo kan je partner de statement sweater vanaf nu elk jaar op 14 februari aantrekken om een spreekwoordelijke middelvinger op te steken.

Je kan ook kiezen voor de trui waar CHILL op staat waarmee je eigenlijk al grappend bedoelt “Take a chill pill, valentijn duurt maar één dag.”

Inpakken is een kunst.

Heb je dankzij onze tips het ideale cadeau te pakken? Fantastisch! Denk er wel op tijd aan om het ook mooi in te pakken. Dat maakt de verrassing eens zo leuk. Hoewel inpakken een kunst op zich is, kan je ook zonder talent voor een verbluffend resultaat zorgen. Hoe? Door te kiezen voor inpakzakjes en decoratieve stickers die kant-en-klaar zijn. Lekker makkelijk én mooi.
Toch nog wat meer inspiratie nodig? Neem dan vlug een kijkje in onze webshop