fbpx

Jade is geboren

Jade is geboren

Op 1 februari 2020 werd ons eigen 2e kindje, een dochtertje, geboren.

In 2017 werden we voor de eerste keer mama en papa van een zoontje, Jasper. Ook een februari-kindje, net zoals Jade. Uiteraard heb ik voor onze beide kindjes zelf een geboortekaartje op maat ontworpen, omdat ik een echt uniek geboortekaartje, dat bij ons allemaal past, extra speciaal vind.

Voor Jasper kozen we destijds voor een tekening van een vosje (omdat mijn familienaam Vos is), die zwevend aan een ballon (want dat is onze passie) naar boven zweeft en wegdroomt. Voor Jade vertrokken we nu van hetzelfde idee, maar we gaven er een extra vrouwelijke touch aan en werkte het af met andere vrolijke kleuren. We kozen voor muntgroen en okergeel, met een kleine touch dieprood.

Qua doopsuiker kwamen we natuurlijk graag origineel uit de hoek, en dat bleek toch niet zo makkelijk als je zelf in de doopsuikerwereld zit 😀

Uiteindelijk werden het kleine handdoekjes met een papieren wikkel, zeepbolletjes met handzeep, afgewerkt met een rond kaartje en lintje, druppelflesjes gevuld met badzout en afgewerkt met een houten label en ronde cello doosjes met snoepjes (voor de kindjes uit de familie en vriendenkring).

Previous
Next

Geef een antwoord